90% av det som hamnar på vår grill är inspirerat av den amerikanska södern. Men för att ställa in smaklökarna på sommartid så tar jag gärna medelhavssmaker till hjälp.
Ett enkelt och gott tillbehör är att grilla zucchini. Skär zucchinin på längden, skivorna bör vara ca 5 mm tjocka. Pensla med olivolja på bägge sidor och
salta lite. Grilla på båda sidor tills de fått färg och blivit lite mjukare. Strö genast (medan de är varma) över lite riven parmesan (eller peccorini).
Igår serverade vi detta till grillade kycklingfiléer och tsatziki, men det funkar även bra med kött och/eller grönsaker.
Ett enkelt och gott tillbehör är att grilla zucchini. Skär zucchinin på längden, skivorna bör vara ca 5 mm tjocka. Pensla med olivolja på bägge sidor och


Igår serverade vi detta till grillade kycklingfiléer och tsatziki, men det funkar även bra med kött och/eller grönsaker.